Friss árfolyamok >>

Új fürdőt adtak át Budapesten – így néz ki

2018. okótber 31. 15:44:00
A csillaghegyi strandfürdő új fürdőegysége 12 új medencével bővült. A 3,9 milliárd forintos fővárosi beruházás során egy több mint 7800 négyzetméter területű fedett, amely ezentúl Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néven üzemel tovább.

Élménymedence a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységében (Fotó: MTI/Mónus Márton)
Élménymedence a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységében (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A fedett fürdőépület és az ezt körülvevő természeti környezet egy területen tartalmaz minden fontos elemet, ami a fürdőélményhez és a kikapcsolódáshoz szükséges. A meglévő háromhoz ma már vagy tucatnyi különböző funkciójú új medence társul. A több mint 6000 négyzetméteres vendégtérben a sportolókat és az úszásoktatásra jelentkezőket egy 25x33 méteres, rövid pályás versenyek rendezésére is alkalmas medence és egy 10x12 méteres tanmedence, finn- és infraszauna szolgálja ki.

A versenymedence vízilabda-mérkőzések rendezésére is képes, és kisszámú néző befogadása is lehetséges egy kulturált lelátón.

Élménymedence a csillaghegyi strandfürdőnél (Fotó: MTI/Mónus Márton)
Élménymedence a csillaghegyi strandfürdőnél (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A wellness-részlegben élménymedencéket, pihenő- és masszázshelyeket alakítottak ki, gyermekparadicsom és szaunavilág is látogatható. A csúszdapark mellett a különleges építészeti megoldásokat tartalmazó panorámás élménymedence is megvalósult. A parkban játszóterek, napozóteraszok állnak a látogatók rendelkezésére, valamint panorámamedence, étterem, söröző, de csendes szektorok is vannak.

Egyidejűleg hatszáznál is több ember fürödhet a megújult strandon, amely napi szinten csaknem 1500 látogatót képes fogadni. A területen mozgássérült- és buszparkolót is magában foglaló 120 férőhelyes parkoló épült.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás