Friss árfolyamok >>

Szívet melengető ajándékok karácsonyra

2019. november 7. 09:09:00
Szinte fénysebességgel közelednek az év végi ünnepek, ami azt is jelenti, hogy ideje megtalálni a legjobb ajándékokat karácsonyra. A The Body Shop igyekszik megkönnyíteni a vásárlóinak dolgát, és egészen különleges csomagokat állított össze a tökéletes meglepetésekhez.

Ebben a bejegyzésben igyekszünk összefoglalni ezeknek az ajándékcsomagoknak a specialitásait. Bízunk benne, hogy sikerül jól hasznosítható ötletekkel szolgálnunk az izgalommal teli ünnepi készülődéshez, és szívhez szóló ajándékkal tudod meglepni a szeretteidet.

Válogatás kézkrémekből

Egy limitált kiadású ajándékdoboz, amely nem kevesebb, mint hatféle minőségi kézkrémet tartogat. Tökéletes muníciót kínál a hideg téli hónapok zord időjárása ellen.

Merj nagyot álmodni

A nagy álmok és az apró örömök ihlették a Rakétát, ami 6 apró ajándékot rejt. Ha szeretnéd a barátaidat arra biztatni, hogy legyenek bátrak, és váltsák valóra az álmaikat, ösztönözd őket ezzel a meglepetéssel!

Válogatás testvajakból

A The Body Shop különlegességei közül ötféle ikonikus testvajat tartogat ez a válogatás. Sőt, a vásárlással idén abban segítesz, hogy Brazíliában és Indonéziában 1500 lány képzéseken vehessen részt, és megvalósíthassa az álmait.

Ajándékdoboz argános kivitelben

Ez az ajándékcsomag fantasztikus illatokat rejt magában, amelyekkel egészen új szintre emelhető a tisztálkodás, egy-egy kényeztető habfürdő vagy éppen a testápolási rutin.

Ajándékdoboz az eper esszenciájával

Tökéletes ajándék a The Body Shop kínálatából azoknak, akik valósággal rajonganak az eperért. A csomagban található valamennyi készítmény gyengéden ápolja ugyanis a bőrt, miközben illatanyagaival segít felidézni a tűzpiros és fenséges ízű gyümölcs csodálatos aromáit.

Válogatás testjoghurtokból

Télen különösen fontos, hogy a testápoló gyorsan felszívódjon, és ne kelljen perceket várnod, mielőtt belebújhatsz a puha, meleg ruhádba. A testjoghurtok éppen ebben jók: légies, géles-krémes állaguknak köszönhetően 15 másodperc alatt beszívódnak a bőrbe, és gazdagon táplálják azt.

Ébresztő nesszeszer

Persze ne feledkezzünk meg a férfiakról sem. Ez a különleges szupergyors ébresztő duó egészen új szintre képes helyezni a reggeli indulás rutinját, ápolva az arcbőrt.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás