Friss árfolyamok >>

Innentől kezdve nem érhet váratlanul egy áramszünet

2018. augusztus 21. 10:33:00
Komoly fejlesztés az E.ON-nál: térképen teszik elérhetővé a tervezett üzemszüneteket.

Az E.ON folyamatosan karbantartja és fejleszti áram- és gázhálózatát. A munkálatok egy része nem végezhető el feszültségmentesítés nélkül, ezekkel a szolgáltatás-megszakításokkal azonban az érintettek előre számolhatnak, így felkészülhetnek a helyzetre - közölte a szolgáltató a Privátbankár.hu-val

A tervezett üzemszüneteket megmutató Google térkép naponta többször frissül, gyorsan ellenőrizhető rajta minden előre jelzett esemény.

E-mailt és SMS-t is lehet kérni az áramszünetről

A meghibásodás miatti áramszünetek azonban sajnos nem tervezhetők előre. Ilyenkor fontos, hogy az érintett ingatlan tulajdonosai mielőbb tájékoztatást kapjanak az őket érintő eseményekről. Egy nyaraló vagy egy hétvégi ház esetében akár hosszabb ideig is üresen áll egy-egy ingatlan, ekkor lényeges, hogy a tulajdonos távollétében is értesüljön az áramszünetről, pl. mert tele van a fagyasztóláda.

Mostantól az E.ON honlapján az online ügyintézési lehetőségek között néhány kattintással beállítható, hogy a tulajdonos e-mailes vagy SMS értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és a hiba elhárításakor is.

Az új rendszer mellett mind a lakossági, mind a vállalati és önkormányzati ügyfelek továbbra is beállíthatják, hogy egyszeri regisztráció után automatikusan kapjanak előzetes e-mailes tájékoztatást az őket érintő tervezett üzemszünetekről is.

Az üzemszünetekről ide kattintva lehet tájékozódni.

A tervezett gáz- és áramszünetekről, illetve a meghibásodás miatti áramszünetekről pedig automatikus tájékoztatás kérhető, itt.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás