Friss árfolyamok >>

Vásárló

Ketchupokat teszteltek – sok termék elbukott

38 terméket vizsgáltak meg a Nébih tesztjén, ebből 25-nél találtak valamilyen problémát.

A nyugdíjasok közel kétharmada már megkapta a rezsiutalványt

Meghaladta a 1,5 millió darabot az elmúlt két hétben kézbesített rezsiutalványok száma, ami azt jelenti, hogy az utalványok több mint 60 százalékát már megkapták a nyugdíjasok - közölte a Magyar Posta Zrt.

Kiderült, mely márkák futnak a nagycsaládosok autóvásárlási programjában

Közel 13 ezer kérvényből 700-at fogadtak el szeptember elejéig.

Megnézik, mennyire egészségesek a magyarok – téged is megkérdezhetnek

Mától egészen december közepéig gyűjtik az adatokat.

Óriási a titkolózás, hogy mikor fogják betiltani a műanyagokat Magyarországon

Míg Szlovákiában nemrég konkrét lépéseket tettek az egyszer használatos műanyagok betiltására, addig Magyarországon egyelőre semmilyen döntés nincs a szigorításra. Ami biztos, az uniós irányelv értelmében 2021-től tilos több műanyag termék forgalmazása az Európai Unióban. Hogy ezt itthon miként fogják megvalósítani, nem világos. Most csak azt mondják: a kormánynak fontos, hogy a hazai vállalatok ne kerüljenek versenyhátrányba a szabályozás miatt.

Orbán levelet írt a nyugdíjasoknak

Legyen írásos nyoma is a kormány ajándékának.

Utánajártunk: megint drágább lett a családi nagybevásárlás

Bár fékezett az áremelkedés üteme a hazai hipermarketekben, a Privátbankár.hu legfrissebb felmérése szerint ismét nem elég 20 ezer forint a családi nagybevásárlásra. A felmérés legfrissebb eredményeiről az ATV Start című műsorában kérdezték Gáspár Andrást.

Kevesebb turista jött Magyarországra

A külföldi turisták száma esett vissza jobban - hiába a kevesebb vendégéjszaka, a szálláshelyek bevétele azért emelkedett.

Bejött a vásárlóknak a Spar újítása – most tovább léptek

Mostantól már a teljes hálózatában kaphatók a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakok.

Nincs lejjebb: megint nem elég egy húszezres a családi nagybevásárlásra

Felfelé mozdult el a családi nagybevásárlás ára az éves mélypontról szeptemberben, az Auchan, a Tesco és az Interspar polcairól újra 20 ezer forint fölötti átlagáron szerezhetjük be a Privátbankár.hu minta-élelmiszerkosarát. Annak azért lehet örülni, hogy nem emeltek nagyot az árakon a hipermarketek - megnéztük, hogy áll a dinnyeár-háború, találtunk egy extrém gluténmentes-akciót és felmértük, mennyiért adják az olcsó egyetemista-kosztot.

Nyári budapesti lakáspiaci körkép

A főváros töretlen népszerűségnek örvend az ingatlanvásárlást tervezők körében. A budapesti oktatási, munkavállalási és szórakozási lehetőségek sokakat vonzanak az országból. Mindez a magas ingatlanárak ellenére is így van, ráadásul a befektetési célú ingatlanvásárlás mellett is sokan teszik le a voksot. Hogyan alakulnak napjainkban a négyzetméterárak? Mennyire mélyen kell a zsebbe nyúlni azoknak, akik a budai prémium kategóriás lakásokat részesítenék előnyben?

A nap képe: Orbán Viktor, a lángos, és a pöttyös csupor

A miniszterelnök szombaton a Somogy megyében található Kötcsén járt. Ahol lángost is evett.

Gondoskodjon autója motorjáról!

Teljesen természetes, hogy reggel és este tisztálkodunk. Letusolunk, fogat, hajat mosunk. Ugyanígy az otthonunkat is kitakarítjuk rendszeresen. Jobb bele sem gondolni, mi történne, ha egyiket vagy másikat rendszeresen elmulasztanánk.

Miért annyira népszerűek az RC modellek?

Az RC modellek olyan távirányítású járművek, amelyek korosztálytól függetlenül nyújtanak nagyszerű szórakozást mindenki számára. A népszerű, kisebb méretű RC autóktól kezdve a drónokon át egészen a hajókig rengeteg típusú termék elérhető az RC modellek iránt érdeklődők számára.

Hűtőket teszteltek - mennyibe kerül egy jó frigó?

A Tudatos Vásárlók Egyesülete rendszeresen teszteli a hazai piacon kapható termékeket. A napokban publikálták legfrissebb eredményeiket: 60 kombinált hűtőt teszteltek a nemzetközi fogyasztóvédelmi szervezetekkel együtt.

Ha nem muszáj, ne most menj vásárolni: őrület lesz a boltokban

Erős forgalomra számítanak az áruházak a hétvégén.

Megindultak az elektromos autókért, de még mindig utolérhetetlen az EU kedvenc márkája

Jól ment a nyár közepén az autópiac, egyrészt júliusban növekedett éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma Európában, és az elektromos autókra is egyre többen kíváncsiak. De melyik az uralkodó márka a kontinensen?

Hogyan ne kerüljön műanyag az ivóvízbe?

Ma már mindenhol vannak mikroműanyagok: például a sarki jégtáblák alatt, az esővízben, a sörben, ivóvízben és még az ásványvizekben is.