Friss árfolyamok >>

Vásárló

Vége a rémálomnak: kikötött a bajba került luxushajó

A meghibásodott motorú, norvég zászló alatt hajózó, Viking Sky egy napig tehetetlenül hánykolódott.

Kikészít a mindennapi stressz? Ezekkel a tippekkel túlélheted

A stressz természetes velejárója mindennapjainknak, ugyanakkor a hosszabb ideig fennálló feszültségnek komoly testi tünetei is lehetnek. Annak érdekében, hogy elkerüljük a stressz káros egészségügyi következményeit, érdemes néhány egyszerű, fejben elvégezhető módszert elsajátítani.

Formálódik az összefogás a reptéri zajcsökkentésért

Összefogott a kormány és a főpolgármesteri hivatal.

Kiakadtak az extrémen olcsó szlovák tej miatt – megtámadták a Penny Marketet

Gyanúsan olcsó szlovák tejet árulnak a Penny Marketben.

Zamárdiban is tiltakoznak a Red Bull Air Race ellen

Zaj-, lég- és vízszennyezéssel járna a balatoni verseny - mondja egy civil szervezet.

Nagy változást jelentett be a Spar

Az áruházlánc újrahasználható tasakokkal ösztönöz a környezettudatosságra.

Itt a medvehagyma szezonja – ezekre figyeljünk!

A medvehagyma a hóvirág mellett a kora tavaszi erdő egyik jellegzetes növénye. A vadfokhagymaként is ismert, jótékony hatású növény gyűjtési szezonja március végére, április elejére esik. A Nemzeti Élelmiszterlánc-biztonsági Hatóság ezúttal is összegyűjtötte a medvehagymával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A nap képe: ez a virágzó magyar mandulafa lett Európa legszebbje

A 135 éves havihegyi fa verhetetlennek bizonyult.

Az autósok fele mától olcsóbban tankolhat

Olcsóbb lett az egyik üzemanyag.

Komoly fejlesztések jönnek a magyarországi erdőkben

3,5 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatással igen jelentős, a természetjárás feltételeit javító fejlesztések kezdődnek Budapest környékén és az ország kiemelt térségeiben. Többek között kilátók és látogatóközpontok, tanösvények épülnek, megújul számos turistaház, rendbe teszik a kirándulók által használt pihenőhelyeket. A most induló, 2020 szeptemberig tartó beruházásokkal a térségek évente várhatóan több tízmillió látogatót vonzanak majd.

A rossz minőségű cipők miatt panaszkodtunk a legtöbbet tavaly

A Budapesti Békéltető Testülethez több mint 8 ezer megkeresés érkezett 2018-ban. Főleg a közlekedés és a cipők miatt panaszkodtak a fogyasztók.

Az áremelést nem lehet megúszni - mi lesz az italautomatákkal?

A Magyar Postához több száz kérelem érkezett új étel- és italautomaták telepítésére, az ágazati szövetség szerint mégis eltűnhet a berendezések 10-15 százaléka a 25 milliárd forintos piacról - írta a Világgazdaság.

Világbotrány a Boeingnél: milyen repülők jutottak még erre a sorsra?

Az, hogy gyanúsan hasonló körülmények közt lezuhant két, szinte vadonatúj repülő, az egész világot sokkolta, és a Boeing 737 MAX gépeiben mindenki kételkedni kezdett. A világ légügyi hatóságai megvonták a típus engedélyeit, így ezek a modellek most csak a hangárokban állnak. A történelem során fordult már elő hasonló, igaz, nem sokszor – megnéztük a korábban a szégyenpadra került repülőket.

Pár forinttal jobban járnak a dízelesek

A benzin árán most nem változtat a Mol.

Betétdíjas lesz a csomagolóanyag

Legalábbis ezt tervezi a kormány.

Félelmetes bizonyíték került elő arról, hogy mennyire szennyezettek a tengerek

Negyven kilogramm műanyag zacskót találtak egy bálna gyomrában, melynek tetemét a Fülöp-szigeteken mosta partra a tenger.

A nap képe: mégis mit kerestek ezek a furcsa alakok a londoni utcákon?

Szent Patrik napja van az angolszász országokban, a hagyományok szerint aki ilyenkor nem visel zöldet, balszerencsés lesz.

Mire jó az okos otthon?

Mindenki szeretné megvédeni szeretteit és értékeit otthonában. Az otthon automatizálás segítségével sok lehetőségünk van lakásunk biztonságának fokozásában. Egy jól beállított okos otthon rendszerrel akár 15 százalékkal csökkenthetjük lakásunk energiafelhasználását. A világítás, hűtés, fűtés, árnyékolás, garázs- és kertkapuk automatizálásával, mobilról történő vezérlésével tehetjük kényelmesebbé otthonunkat.