Friss árfolyamok >>

Még gazdagabb lett a Facebook-vezér

2018. július 9. 09:08:00
Mark Zuckerberg immár a Föld harmadik legvagyonosabb embere.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a világ harmadik leggazdagabb embere, miután cégének az árfolyama pénteken 2,4 százalékkal erősödött a New York-i értéktőzsdén. A vállalat árfolyama rekordszinten, 203,23 dolláron zárt, ami alapján a 34 éves Zuckerberg vagyona 81,6 milliárd dollárt ér.

Ezzel a világ harmadik leggazdagabb embere lett Zuckerberg, 373 millió dollárral maga mögé szorítva az eddigi harmadik helyezett Warren Buffettet, a Berkshire Hathaway amerikai holdingtársaság elnök-vezérigazgatóját.

Mark Zuckerberg új helyezésével először fordult elő, hogy a leggazdagabb három ember mindegyike a technológiai ágazatból került ki. A Bloomberg legfrissebb listáját továbbra is Jeff Bezos, az Amazon internetes áruház alapítója vezeti. A második helyen Bill Gates, a Microsoft szoftveróriás társalapítója áll.

Lecserélnék a Facebook-ot, Youtube-ot, fizetnek a lájkolásért

A blokklánccal és kriptodevizákkal foglalkozó vállalkozók, programozók sok gazdasági ágazat megreformálását várják az új technológiától, az egyik ilyen a közösségi oldalaké. Míg a Google, a Facebook és társai kihasználják, hogy a felhasználók aktívak, és meggazdagodnak rajta, másutt fizetnek ugyanezért. Csak felettébb egyenletlenül. További részletek >>>

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás