Friss árfolyamok >>

Felújítják az egyik Tescót – lehet, hogy a tiédet?

2018. július 9. 12:18:00
Ideiglenesen bezárják az egyik áruházat, majd a helyi vásárlók igényeihez mérten nyitják újra.

Július közepétől átépítik a Tesco celldömölki áruház, ennek során a vásárlói és a dolgozói, valamint a kínálat is átalakul. A megújult áruház augusztus közepén nyit újra, a munkálatok ideje alatt az áruházban dolgozókat a vállalat környékbeli üzleteiben helyezik el.

A cég közleménye szerint az üzlet kiürítése július 17-én, az ideiglenes boltzárást követően kezdődik. Bár a celldömölki áruház az átépítés közben nem lesz nyitva, az érintett kollégák a környékbeli áruházakban kapnak munkát, valamint az újranyitásig számos tréningen és továbbképzésen vesznek majd részt.

A celldömölki áruház augusztus 16-től megújult belső terekkel és a helyi vásárlók igényei szerint átalakított termékkínálattal várja majd a vásárlókat. A Tesco az áruház kiürítésekor a már nem eladható, de tökéletesen fogyasztható minőségű pékáru, zöldség és gyümölcs mellett a közeli lejáratú szárazárut (például tészták, fűszerek, ételporok stb.) is a helyi rászorulóknak ajánlja fel a Magyar Élelmiszerbank helyi partnerszervezetén keresztül.

Merészet lépett a Tesco - mostantól olcsóbb is lesz?

Hosszútávú partnerségre lép a legnagyobb brit kiskereskedelmi hálózat francia riválisával.
Tovább >>>

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás