Friss árfolyamok >>

Elképesztő szám: ennyi ásványvizet palackoz egy óra alatt a Szentkirályi

2018. szeptember 19. 13:28:00
Új üzemcsarnokot és palackozó gépsort adtak át a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz szentkirályi telephelyén.

A Krones palackozó gépsor
A Krones palackozó gépsor

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. 2018 elején kezdte meg kapacitásbővítő beruházását szentkirályi telephelyén. Alig fél év alatt megépült az új, 1500 m2-es üzemcsarnok, és helyére került a világszínvonalú Krones palackozó gépsor, valamint a hozzá tartozó kiszolgálóberendezések.

Az ország egyik legnagyobb kapacitású palackozó gépsorának üzembehelyezésével óránként akár harminckétezer darab Szentkirályi ásványvizet is palackozhatnak.

A 7 millió euró értékű beruházás teljesen önerőből valósult meg. A fejlesztést az utóbbi években jelentősen megnövekedett vásárlói igények indokolták, eredményeként a termelőkapacitás közel duplájára emelkedik.

Szentkirályon két éve zajlanak intenzív fejlesztések: tavaly több mint 3 millió euró értékű új vízkezelő üzem épült, majd több mint 1,5 millió euró értékben megépült egy új, 4 ezer m2-es raktárcsarnok és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra.

Így lesz pénz az összegyűjtött kupakokból

Rengetegen gyűjtik elvakultan a műanyag flakonok kupakjait annak reményében, hogy ezzel segítenek a rászorulókon. Adományozni szép, de csak kevesen tudják, hogyan is lesz a kupakokból pénz. Egy korábbi cikkünk >>>>

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás