Friss árfolyamok >>

Tízezreket spórolhatnál havonta, ha megtennéd ezt az apró lépést

2018. június 27. 10:38:00
Havonta akár 10-20 ezer forintot is megspórolhatnánk a banki szolgáltatásokon, ha vennénk a fáradtságot és megnéznénk az elérhető ajánlatokat. Szerencsére ezt ma már néhány kattintással megtehetjük.

Míg egy mobiltelefon vásárlása előtt átlagosan 3 órát töltünk a különböző készülékek összehasonlításával, addig egy jelzáloghitel vagy személyi kölcsön felvétele előtt szinte egyáltalán nem tájékozódunk az elérhető lehetőségekről, holott az ajánlatok között akár több százezer, a jelzáloghitelek esetében milliós különbségek is lehetnek a költségekben.

Így spórolhatunk a hitellel

Pedig szinte nincs olyan hitelfelvevő, aki ne találhatna időről időre a meglévőnél kedvezőbb ajánlatot. Az alacsony kamatkörnyezet és a bankok közti verseny a jelenleg igényelhető hiteltermékek kamatozásán is meglátszik: sokkal olcsóbban vehetünk fel például személyi kölcsönt vagy jelzáloghitelt, mint 5-6 éve, így egy frissebb hitelből visszafizetve a régi, drága kölcsönt, csökkenthetjük a havi kiadásainkat. Érdemes körülnéznünk egy olcsóbb kölcsönért, ha nekünk is van visszafizetendő

vagy ezek kombinációja, hiszen egy új kölcsönből akár több drága hitelt is végtörleszthetünk, így csak egy kölcsön rendszeres visszafizetését kell észben tartanunk.

Bankszámlát szinte ingyen? Lehetséges!

„Nem csak a hitelkiváltással, de a bankszámlaváltással is jelentős összeget spórolhatunk évente” – árulta el a Privátbankárnak Veres Patrik, a Bank360 szakértője. „Tévhit, hogy a bankszámlaváltás egy bonyolult és hosszadalmas folyamat volna, hiszen az egyszerűsített bankváltással ma már mindent elintéz helyettünk a két pénzintézet néhány napon belül.

A különböző bankszámlák éves költségei között hatalmas eltérések lehetnek. A Bank360 szerint ma az akár 30-40 000 forintos éves banki költségeinket lefaraghatjuk akár évi 6 000 forintra. Sőt, a számlanyitási kedvezmények igénybevételével évekre biztosíthatjuk az ingyenes bankolást.

Három perc alatt megvan az igazi

Aki azt hinné, hogy a legjobb ajánlatokért hosszú órákon át egyenként kell felkeresnie a bankok oldalait, vagy esetleg a bankfiókot, nagyon téved. A Bank360 hitelkalkulátorával mindez 4 lépésben, 3 perc alatt teljesíthető:

Érdemes a kalkulációt hitelfelvétel előtt elvégezni, hiszen a rangsoroláson túl hasznos információkat is kaphatunk a hitel költségeiről, így szinte biztos, hogy nem érhet majd minket meglepetés a visszafizetés során.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás