Friss árfolyamok >>

Nagy dobás a Tescótól: ilyen még nem volt Magyarországon

2018. június 11. 14:00:00
Indul a MoneyGram. Mostantól pénzt is lehet utalni az áruházakban.

A MoneyGram és a Tesco ma bejelentette új együttműködési megállapodását, ami lehetőséget biztosít a magyarországi ügyfeleknek arra, hogy nemzetközi készpénz átutalási tevékenységet indítsanak több mint 200 millió bankszámlára és mobiltárcára, vagy a több mint 200 országban megtalálható MoneyGram helyszínek egyikére - közölte a Tesco a Privátbankár.hu-val.

Pár perc alatt ott van a pénz

A MoneyGram szolgáltatásai már 97 Tesco áruházban elérhetők Magyarországon. A készpénzküldéshez az ügyfeleknek mindössze a szolgáltatást biztosító Tesco áruházak egyikébe kell befáradniuk, kitölteniük egy egyszerű formanyomtatványt és azt átadniuk az ügyintézőnek a küldeni kívánt pénzösszeggel és díjakkal együtt. Mindezt három különböző pénznemben tehetik meg – magyar forintban, amerikai dollárban és euróban. A tranzakció után a küldő egy nyolcjegyű hivatkozási számot kap, amit a célszemélynek meg kell adnia fogadáskor. Az összeget néhány percen belül fel is veheti a fogadó a világszerte megtalálható 350 ezer MoneyGram pont egyikén vagy megtalálhatja a megadott bankszámlán, mobiltárcán.

A szolgáltatás bevezetésének időszakában, ha az ügyfelek június 11-e és augusztus 31-e között bármely magyarországi Tesco áruházban pénzt küldenek vagy fogadnak a MoneyGram szolgáltatásával, akkor 1000 pontot jóváírnak a Clubcard kártyájukon.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás