Friss árfolyamok >>

Nagy dobás a K&H Banktól – ilyet még nem láttunk Magyarországon

2018. november 14. 17:07:00
Mostantól még egyszerűbben lehet személyi kölcsönt felvenni.

A Bank360 vette észre, hogy a bank elsőként a piacon, nem csak a saját ügyfelei számára elérhető, teljesen online hiteligénylést vezetett be videós azonosítással.

A mától elérhető szolgáltatással akár már otthonról, néhány kattintással és egy videós azonosítással is tudunk hitelt felvenni, ráadásul nem szükséges a bank ügyfelének lennünk ehhez.

Az igénylés menete

A portál tesztje szerint egyelőre a maximálisan igényelhető hitelösszeg 3 000 000 forint az online igénylési felületen, ahol mindössze a hitelösszeget és a törlesztőrészlet nagyságát kell megadnunk, továbbá jelölhetjük, ha nettó fizetésünk elég magas a kamatkedvezményekhez, és vállaljuk, hogy a K&H-nál vezetett folyószámlára érkeztetünk legalább havi 100 000 forintnyi jövedelmet.

Jelenleg azok az ügyfelek igényelhetik teljesen online a személyi kölcsönt, akik az alábbi bankok valamelyikénél vezetnek folyószámlát: Budapest Bank, OTP Bank, K&H Bank, Erste Bank, MKB Bank, Raiffeisen Bank és az UniCredit Bank.

Pár perc alatt megadható információk

Amennyiben megfelelünk a feltételeknek és kijelöltük az igényelni kívánt hitelösszeget, egy négylépéses folyamatban először a személyes adatainkat és elérhetőségeinket kell megadnunk és el kell fogadnunk az adatkezelési tájékoztatót, mindezek után pedig nyilatkoznunk kell a kölcsön céljáról, a jövedelmünk nagyságáról és forrásáról, a meglévő havi adósságaink és kiadásaink nagyságáról, a lakhatási körülményeinkről, és a családi állapotunkról.

Az adatok megadása után az eszközök technikai feltételeit ellenőrzi a K&H rendszere, majd megkezdődik a videós azonosítás. A rövid tájékoztatás meghallgatása után személyes adatainkat kell megadnunk és okmányainkat bemutatnunk, továbbá el kell fogadnunk a szükséges nyilatkozatokat. Ha az ügyintéző megerősítette a személyazonosságunkat, folytathatjuk az igénylést.

Ha mindezek megtörténtek, jóvá kell hagynunk a bank hitelajánlatát, majd egy, a K&H által biztosított kóddal digitálisan aláírhatjuk a hitelszerződést, amennyiben mindent rendben találtunk. A bank legkésőbb a szerződés hatályba lépését követő banki munkanapon utalja a kölcsönt.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás