Friss árfolyamok >>

Ismét várják azokat a magyar cégeket, akik fejlődni akarnak

2018. okótber 9. 14:55:00
Újra jelentkezhetnek a vállalatfinanszírozási és menedzsment tudást, valamint nemzetközi üzleti kapcsolatokat kereső magyar középvállalatok a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjára.

A Londoni Tőzsdecsoport leányvállalataként működő ELITE S.p.A. vállalatfejlesztési programját 2016 év végén hozta Magyarországra és egészítette ki hazai sajátosságokkal a Budapesti Értéktőzsde. Azóta összesen 12 magyar középvállalat, legutóbb 2018 tavaszán az AgriCorn, a Chemark és az Első Pesti Malom kezdte meg a képzési és networking programot.

A kétéves képzésre vállalatok iratkozhatnak be. Ennek megfelelően a jelentkezések nem személyhez kötöttek, hanem maga a vállalat vesz részt a Programban, az egyes tematikus modulokat (például stratégiaalkotás vagy vállalatértékelés) a legrelevánsabb vezetők hallgathatják meg vagy egyszerre akár többen is részt vehetnek az adott kurzuson.

A jelenleg képzésben résztvevő magyar vállalatok:

A program működéséről korábban Szabó Ákos, a Tranzit-Ker Zrt. elnök-vezérigazgatója és Michaletzky Márton, a BÉT igazgatója beszélt a Privátbankár.hu-n - az interjút itt olvashatja >>.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás