Friss árfolyamok >>

Online számlanyitást vezetett be a vállalkozóknak az egyik bank

2018. november 21. 14:49:00
A MagNet Bank Merkúr számlacsomagját olyanoknak ajánlja, akik nem szeretnének egy perccel sem több időt tölteni vállalkozásuk startvonalán, és azt követően is törekednek a kényelemre.

Népszerű üzleti forma manapság az egyéni vállalkozás.  Ha megfordultunk már valaha bio-, kézműves-, vagy használtcikk- és régiség piacokon, magunk is kikövetkeztethettük a kiállítók számából, hogy milyen szép számmal bővült ez a tábor az elmúlt évtizedben. De ne csak vásárokra gondoljunk ilyenkor, a szolgáltatások terén is jelentős növekedés érzékelhető, lassan minden sarkon nyit egy borbélyüzlet, reneszánszát éli az analóg esküvői és családfotózás és az ingatlanpiac fellendülésének köszönhetően a mesteremberekre is óriási igény mutatkozik.

Aki több éve űzi ezt az alkotói szabadsággal teli életformát, és sikeresen vetette meg a lábát ebben a vállalkozási formában, legtöbbször a kreatív munkára szánható idő előteremtését említi, mint nehézség. Egyszemélyes cégként egyszerre sok szerepet kell hatékonyan betölteni, hogy az előállított portékát vagy ajánlott szolgáltatást sikeresen értékesíthessük. Emellett a vállalkozás rentabilitása is jelenthet kihívást, így különösen az első szakaszban fontos tényező, milyen állandó havi költséggel jár annak fenntartása.

A MagNet Bank ezt a két leggyakrabban felmerülő nehézséget próbálja a saját eszközeivel könnyíteni azáltal, hogy Merkúr számlacsomagjához ügyfelei egy átlagos magánszámla költségéért juthatnak hozzá, maga a számlanyitás pedig, az ügyintézési idő csökkentése érdekében, online kezdeményezhető.  A havi számlavezetési díj mindössze 350 forint, és további kedvezményként minden hó első két belföldi forint átutalása 100.000 forintig díjmentesen indítható. A számlanyitásra sem kell egy fél délelőttöt rászánni, ugyanis a bank honlapján a folyamat mindössze pár pillanatot vesz igénybe; a számlanyitáshoz szükséges adatok megadásával és NetBank fiók kialakításával pedig már félúton vagyunk a bankszámláig. A MagNet lakossági ügyfelek körében népszerű Házhozszámla mintájára a számlanyitási dokumentumokat futár szállítja az általunk kért helyre, bárhol az országban, és ezután a PIN kód, valamint a bankkártya is rövidesen megérkezik.

A MagNet azonban nemcsak az egyéni vállalkozás kezdő lépéseire, hanem a mindennapi adminisztrációs terhek minimalizálására is van ötlete. Autokassza szolgáltatása azon banki ügyfeleinek jelent könnyebbséget, akik a Számlázz.hu online számlázóprogramját használják számlakibocsátásra, és engedélyezik ügyfélfiókjaik szinkronizálását.  Az egyéni, mikro- és kisvállalkozások életében komoly idő és energiarabló tényező ugyanis a számlázással kapcsolatos napi adminisztráció elvégzése.  A beérkező utalások és a kiállított számlák és azok fizetési határidejének nyomon követése monoton és visszatérő feladat, amit az Autokassza segítségével teljes mértékben megspórolhatunk.

„A MagNet Bank nemcsak arra törekszik, hogy ügyfelei bevonásával, igazi közösségként fontos változásokat segítsen elő, hanem olyan pénzügyi termékek létrehozásában is elkötelezett, amelyek által a vállalkozások erősödhetnek. Azt reméljük, hogy az így megspórolt idő és energia további kreatív ötletek megvalósítására fordulhat. Az egyéni vállalkozói szektor egy olyan szegmens, amely rendkívüli kitartással és bizalommal építkezik - legtöbbször saját erejéből.  Nagyra becsüljük azokat, akik a (kezdeti) nehézségek tudatában, és ellenére kitartóan haladnak céljaik felé. A Merkúr egyéni vállalkozói számlával és Autokassza szolgáltatásunkkal azt a döntést szeretnénk megkönnyíteni, ami megadja a kezdő lökést ahhoz, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás születhessen.” – vallja Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás