Friss árfolyamok >>

Mit érdemes tudni a Facebook kampányokról?

2019. június 17. 09:43:00
Napjainkban talán már senki előtt sem ismeretlen a Facebook. Sokan használják is napi szinten, főként ismerősökkel történő kapcsolattartásra, képek és videók megosztására, sokan különböző csoportokhoz csatlakoznak különféle célokkal. De gondoltál már rá úgy, mint egy kampányeszközre? Mai ismertetőnkből megtudhatjátok, hogy miként alkalmazható a Facebook hatékony marketingeszközként is.

A Facebook elsősorban azért használható marketingeszközként is, mert nem csak a márka építését támogatja, hanem egyben az értékesítést is, mégpedig igen hatékonyan. Valódi konverziókat hoz, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mint más egyéb ismert online platformok.

Hogyan működik a kampány?

Amennyiben felkeltették érdeklődésedet a fentiek, kérj ajánlatot akár online, és a Drive Online szakemberei részletesen tájékoztatnak az igénybe vehető szolgáltatásokról. Tudd meg, hogy miként tudnád fejleszteni a Facebook kampány segítségével az online marketing jelenlétedet.

Előnyök az ügyfelek számára

Eredmények számokban

A Drive Online Marketing egy olyan ügynökség, amely széleskörű online marketing szolgáltatást biztosít. Legyen szó stratégia alkotásáról, marketingkutatásról, keresőoptimalizált weboldal tervezéséről, kampánymenedzsmentről vagy akár tartalomgyártásról. Jelenleg 4 fős Facebook szakértői csapat várja az érdeklődőket, akik szeretnének másképpen is tekinteni a Facebookra.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás