Friss árfolyamok >>

Új vezetőt kapott a 3M

2018. június 6. 11:42:00
Az amerikai multinacionális ipari konglomerátum új vezetőt kapott a közép-kelet-európai régió élére.

Aigul Temirova
Aigul Temirova

A 3M új vezetőt nevezett ki a közép-kelet-európai régió élére. A kinevezés kapcsán Aigul Temirova elmondta: elsődleges célja a következő 2-3 évben a nyereség növelése, valamint a munkavállalók fejlesztése lesz, de más izgalmas változásokat is tartogat a következő időszak.

Aigul kiemelte, hogy a következő 2-3 évben arra fókuszál majd, hogy régiós szinten nyereségnövekedést érjen el a vállalat, valamint a munkaerő-fejlesztésben is eredményeket tudjon felmutatni úgy, hogy a 3M üzleti stratégiáját összhangban tartja a globális trendekkel.

Az új vezető 2008-ban pénzügyi vezetőként csatlakozott a 3M-hez Kazahsztánban és több mint 9 évet dolgozott a 3M kötelékében pénzügyi és vezetői pozíciókban, többek közt a kazahsztáni kirendeltség vezérigazgatójaként, illetve az ukrajnai 3M ügyvezető igazgatójaként, valamint a Független Államok Közösségének (FÁK) üzletágvezetőjeként.

Aigul elmondta: ebben az évben újradefiniáljuk üzleti kapcsolatainkat partnereinkkel. Célunk, hogy finomítsunk a jelenlegi folyamatainkon és olyan új folyamatokat alakítsunk ki. Az ügyfélközpontú kezdeményezések mellett az e-kereskedelem lesz az a terület, amelyen fejleszteni kívánja a 3M regionális működését az új vezető.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás