Friss árfolyamok >>

Új vezetője van a Duna Medical Centernek

2018. június 5. 14:42:00
Bartók János a biztosítási piacon szerzett tapasztalattal a háta mögött érkezik az intézmény élére.

Bartók János (Fotó forrása: ergo.hu)
Bartók János
(Fotó forrása: ergo.hu)

Bartók János alapdiplomáját a Gödöllői Egyetem Mezőgazdaság-tudományi Karán szerezte 1992-ben, ami egyben első munkahelye is volt.

Ezután csatlakozott az AEGON vezetői utánpótlás programjához, majd képviselőként, fiókvezetőként, divízióvezetőként, értékesítési és marketing-, életbiztosítási- és nem-életbiztosítási vezérigazgató-helyettesként dolgozott.

Később vezérigazgatóként irányított AEGON leányvállalatokat, valamint közreműködött a cég kelet-európai felvásárlásaiban és zöldmezős beruházásaiban.

2007-ben az AVIVA biztosítóhoz   csatlakozott magyarországi vezérigazgatóként, később ugyanott a cseh, román, szlovák és magyar vállalatok munkáját irányította régiós vezérigazgatóként. Tagja volt az AVIVA Executive Leadership Teamjének, ahol többek között az új európai működési modell kialakítása is a feladatai közé tartozott. A MetLife felvásárlása után az AHICO, AVIVA/MetLife biztosítók egyesülését, majd átszervezését irányította 2015-ig, ezt követően az ERGO Életbiztosító Zrt. igazgatóságának tagja volt.

Az új vezető tagja a Common Purpose Egyesületnek, elnökségi tagja a Menedzserek Országos Szövetségének, valamint a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának címzetes egyetemi docense. Mindkét gyermeke egyetemi hallgató.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás