Friss árfolyamok >>

Új vezérigazgató a magyarországi Heinekennél

2018. okótber 12. 09:07:00
Több évtizedes kereskedelmi tapasztalattal érkezik a magyar Heineken élére.

Geert Swaanenburg
Geert Swaanenburg

Geert Swaanenburg vezérigazgató személyében új felsővezető irányítja tovább a  Heineken Hungária magyarországi tevékenységét november 1-től - közölte a vállalat a Privátbankár.hu-val.

Geert Swaanenburg fókuszában a magyar sörgyártás versenyképességének, illetve a hazai alapanyagok és beszállítók szerepének további erősítése áll. Az új vezető fő célkitűzése, hogy megerősítse a magyar vállalat hazai sörpiacon betöltött szerepét.

Geert Swaanenburg 20 éve kezdte pályafutását a Heinekennél vezetői gyakornokként. Azóta számos kereskedelmi pozícióban dolgozott, többek között a Heineken hollandiai vállalatánál marketing és értékesítési területeken, majd a Heineken Bahamasnál a marketing és értékesítési vezetői pozíciót töltötte be. A Heineken Hungáriához európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik, Hollandiából.

„A hazai sörgyártás versenyképességének javítása mellett továbbra is kiemelt célunk, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű hazai alapanyagokat és a hazai beszállítókat. A  Heineken Hungária új vezérigazgatójaként azon fogok dolgozni, hogy a cég megerősítse Magyarországon a regionális sörgyártásban betöltött meghatározó szerepét.” – mondta kinevezése kapcsán Geert Swaanenburg.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás