Friss árfolyamok >>

Orbán lapátra tett négy fontos vezetőt

2018. július 3. 12:05:00
Mindannyian az uniós pénzek koordinálásért feleltek.

Egy hónappal ezelőtti hatályú személycserék jelentek meg a július 2-i Magyar Közlönyben. Ennek értelmében Orbán Viktor kormányfő leváltotta a 2014-2020 programozási időszak négy operatív programjának monitoring bizottsági elnökét és helyükre az újonnan létrehozott Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárai kerültek - írja a Portfolió.

A portál cikke szerint Orbán egy hónappal ezelőtt felmentette Dr. Homolya Róbertet az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program monitoring bizottsága elnöki tisztségéből, helyére dr. Mosóczi Lászlót, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárát nevezte ki.

Szabó Zsoltot a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program monitoring bizottsága elnöki tisztségéből felmentette és helyére Weingartner Balázs Józsefet, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárát nevezte ki.

Dr. Kovács Zoltánt a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program monitoring bizottsága elnöki tisztségéből felmentette és helyére Schanda Tamás Jánost, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárát nevezte ki

Kis Miklós Zsoltot a Partnerségi Megállapodás monitoring bizottsága elnöki tisztségének ellátása alól felmentette és helyére szintén Schanda Tamás Jánost, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárát nevezte ki.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás