Friss árfolyamok >>

Csengettek? Ha ilyesmit mond a gázórás, ne engedd be!

2018. április 19. 09:50:00
Visszaélnek az E.ON nevével a Dél-Dunántúlon.

A szolgáltató ügyfélszolgálatára érkezett bejelentés arról, hogy egy cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózat Zrt. nevével visszaélve igyekszik bejutni lakásokba és házakba, azok kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Csakhogy, mint ahogy az a szolgáltató közleményéből is kiderült, nem az E.ON szakemberei csöngetnek be ingatlanokba, hanem valakik visszaélnek a vállalat nevével. Ezért arra kérik a fogyasztókat, fokozott óvatossággal járjanak el, amennyiben előzetes értesítés, vagy a felhasználó által tett előzetes bejelentés nélkül, számukra ismeretlen személyek megjelennek akár az E.ON nevében, akár ennek említése nélkül.

A vállalat közlése szerint a csalók az ingatlan belső áram- vagy gázszolgáltatásának átvizsgálására hivatkoznak, szerződést akarnak aláíratni és készpénzes díjazást kérnek. A szolgáltató ezért szeretné emlékeztetni az ügyfeleit, hogy munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, nem kérnek helyszíni fizetést.

Ha gyanús valaki, kérj igazolványt!

A cég minden munkatársa és minden szerződéses partnere rendelkezik céges igazolvánnyal, amely egy bankkártya méretű, fényképes plasztik kártya. A munkatárs a céges igazolvánnyal köteles igazolni magát. Az E.ON éppen ezért arra kéri az ügyfeleket, hogy minden esetben kérjék az őket felkereső személytől a fényképes igazolvány vagy a hivatalos meghatalmazás felmutatását, ennek hiányában senkit ne engedjenek be a lakásába!

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás