Friss árfolyamok >>

Baj van a dm egyik saját márkás termékével

2018. január 10. 11:42:00
Le kellett venni a polról az egyik bébiételt, Magyarországra is jutott a problémás termékből.

A problémás termék. (Fotó forrása: Nébih)
A problémás termék. (Fotó forrása: Nébih)

Klórtartalmú tisztítószer maradvány jelenléte miatt visszahívta Babylove bio eper-málna-alma gyümölcsös sajátmárkás bébiételét a dm üzletlánc - közölte a Nébih a Privátbankár.hu-val.

Rossz hír, hogy a termékből Magyarországon kívül Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Németországba és Szlovákiába szállítottak.

Az érintett termék azonosító adatai:

Az üzletlánc a fenti minőségmegőrzési idejű termékeit leszedte a polcokról és visszahívja a fogyasztóktól. A korábban megvásárolt termékeket a dm üzletei visszaveszik - írja a Nébih.

A Nébih egyben felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a fenti azonosítókkal ellátott bébiételt ne adják gyermekeiknek!

A klórvegyület (klorát) elsősorban az előállítás során felhasznált klóros víz következményeként fordulhat elő az élelmiszerekben. Ez az emberi testben a vér oxigénfelvételének képességét csökkenti, és hosszú távon megakadályozhatja a jód beépülését.

Csoda, hogy élünk – ezekkel etettek minket

Rovarirtóval szennyezett tojások, madárinfluenza miatt leölt állatok milliói, hiány kacsából és libából az üzletekben, mocsok a Nagyi Palacsintázójában, pocsék minőségű termékek – csak néhány eset, a jéghegy csúcsa az elmúlt egy évből, amelyek kiderültek. 2017 legnagyobb és legemlékezetesebb élelmiszerbotrányai >>>>

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás