Friss árfolyamok >>

Azt ígérték, ettől nagyon beindulunk - kockázatos szer került forgalomba Magyarországon

2017. december 6. 14:38:00
Ismét olyan szert talált a Nébih, ami veszélyezteti az edzőtermek közönségét.

Ajánlatunk

A mostani fogás egy kicsit más, mint a többi: a betiltott szer ugyanis nem csak az edzésen ígér kirobbanó teljesítményt, hanem állítólag a szexuális étvágyat is jelentősen fokozza. A gond az, hogy ezt olyan összetevő segítségével éri el, amelyet nem engedélyeztek: magyarán nem bizonyított, hogy a fogyasztása az egészségre ártalmatlan.

Tesztoszteron-áradatot ígérnek - de milyen áron, milyen kockázattal?

A Prosupps Halotropin nevű kapszula Tongkat Ali, más néven maláj ginzeng (Eurycoma logifolia) felhasználásával készült, ezt pedig még nem engedélyeztették, így fogyasztása egészségügyi kockázattal jár. Egy, azóta már eltávolított hirdetésben azt írták a termékről:  "segítségével a tested több tesztoszteront képes termelni, valamint hatékonyabbá teszi a véráramban keringő szabad tesztoszteron hasznosulását. Mindezek mellett még az ösztrogént is képes kordában tartani. A végeredmény a szexuális étvágy és a teljesítmény robbanásszerű fokozódása és természetesen a gyors izomtömeg növekedés."

A reklámszöveg remek, de senkinek nem ajánljuk, hogy kockáztassa egészségét. Tekintettel arra, hogy a készítmény fogyasztása egészségügyi kockázattal jár, a NÉBIH kéri a vásárlókat, hogy amennyiben rendelkeznek a fenti termékkel, ne fogyasszák azt el. Az online forrásokon keresztül kapható tételek nyomon követése folyamatban van, forgalomból történő kivonásukról a hatóság intézkedik.

A termék azonosító adatai:

A pörgetők között egyébként az utóbbi időben több problémás készítményt talált a Nébih: az egyik alkalommal - a mostanihoz hasonlóan -  olyan összetevőt találtak, amiről Európában hivatalosan nem tudják, hogy ártalmatlan-e. Itt írtunk róla >>

Egy másik készítménnyel az volt a gond, hogy túl magas volt a nikotinsav (niacin) tartalma.

Egy harmadik esetben szintén a mostanihoz hasonlóan nem engedélyezett összetevőt tartalmaztak a kapszulák.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás