Friss árfolyamok >>

Vásárló

Elismerték a magyarok: enélkül el sem tudják képzelni az életet

Az otthoni internet és a wifi közel annyira fontos egy magyar háztartásban, mint a mosógép vagy a vezetékes telefon. A UPC felmérése szerint emellett szempont, hogy gyors legyen, olcsó, és lehetőleg jó router járjon mellé a szolgáltatásban. Számítógépet azonban szinte már senki sem használ, a magyarok hivatalosan is mobilra költöztek.

Folyamatosan figyelnek: amikor az okos kamera nemcsak okos

A Kaspersky Lab kutatói több biztonsági rést azonosítottak egy népszerű okos kameránál, amelyet elsősorban babamonitornak használnak, vagy beltéri biztonsági megfigyelésre. A kutatás megállapította, hogy az azonosított hibák lehetővé teszik idegenek számára a távoli hozzáférést a kamera által rögzített audio- és videótartalomhoz, kikapcsolhatják az eszközt, tetszőleges kártékony kódot indíthatnak el, és sok egyéb más aggasztó tevékenységet indíthatnak el.

Szalmonellás terméket találtak a Lidlben - ezt inkább ne edd meg!

Lehet, hogy egészséges az amaránt, de nem akkor, ha szalmonellás.

Büdös és ihatatlan ásványvizet vontak ki a forgalomból

Az egyik San Benedetto ásványvízzel voltak súlyos problémák.

Vallottak az autósok: ezektől félünk a legjobban az utakon

Nem kell feltétlenül a téli-nyári gumicserére gondolni, ha az autósokat gyötrő kérdésekről van szó: esni bármelyik évszakban eshet, márpedig egy rosszul választott autógumi ilyen körülmények között könnyen balesetet okozhat. A Bridgestone megkérdezte az autósokat, hogy mitől tartanak a leginkább az utakon - meglepő válaszok jöttek.

Óriási razzia jön - most erre ugrik a rendőrség

Holnaptól kiemelten ellenőrzik, hogy be vagy-e kötve rendesen.

Kisokos: te tudod, hogyan éld túl a medvehagyma-szezont?

Nagyon sokan szeretik a friss íze és a széleskörű felhasználhatósága miatt, de nagyon nem mindegy, honnan szerezzük be az éves medvehagyma-adagunkat. Magyarországon szinte minden régióban megterem, a hirtelen jött felmelegedés miatt pedig idén korábban kezdődik a szezon. Ha azonban mi magunk gyűjtjük, úgy könnyen a toxikológia lehet a következő állomás, ha az alábbi pár szabályt nem tartjuk be.

Trükkös csalók támadnak - ugye te sem dőlsz be nekik?

Még mindig gyakoriak a különböző telefonálgatós csalások, a rendőrség adott néhány tanácsot arra, hogy hogyan kerüljük el az átveréseket, illetve kinek kell szólni, ha baj van. Ha mostanában furcsa telefonhívásokat kaptál, legújabb videónkat neked találták ki!

Meglepetés a kutakon – erre senki sem számított

Olcsóbb lett az élet az autósok felének.

Ekkora égést! Te mit szólnál, ha rossz helyen szállna le a géped?

34 utast máshova vitt a svéd regionális NextJet légitársaság.

Szeretsz erre fele kirándulni? Van egy jó hírünk

Kiemelt turisztikai fejlesztési térség lehet Etyek és a Velencei tó térsége.

Szétszedte az utakat a tél - érdemes erre is biztosítást kötni

A hektikus időjárás igencsak megkezdte a magyar utakat, immár több százezer úthiba és kátyú tarkítja a betont. Egy-egy kátyú okozta baleset akár több százezer forintos javítással is járhat, a költségszint azonban gyakran összemérhető a biztosítási önrész hányadával. Bár gyakran meg sem térítik, érdemes pár ezer forintért kátyúbiztosítást is kötni autónkra.

A dízelbotrány árnyoldala: tíz éve nem láttunk ilyet az autópiacon

Furcsa jelenségre hívja fel a figyelmet a JATO Dyamics: az elmúlt egy évtizedben most először fordult elő újra, hogy növekedett az új autók szén-dioxid kibocsátása. Ennek két oka van: egyrészt óriásit zuhant a kereslet a dízelautók iránt, a benzinesek pedig ebből a gázból többet puffogtatnak a levegőbe - másrészt a vásárlók rákaptak a városi terepjárókra.

Ezért nézd meg kétszer is, hogy mit veszel

Egy év alatt mintegy 2 ezer veszélyes terméket találtak az EU-ban.

Komoly elismerés: imádják a magyarok a Lidl ételeit

Nagyot aratott a Lidl Magyarország a vásárlók között.

Alattomos betegségek – minden nőnek ismernie kell

A legtöbb nőnek egy-egy szabálytalan menstruációs ciklus vagy alkalmi gombás hüvelyfertőzés az élet természetesnek vélt velejárója, semmi olyan, amit az idő vagy egy egyszerű kezelés ne gyógyíthatna meg. Ugyanakkor némely tünet súlyos egészségügyi problémát jelezhet.

Ők pontosan tudják, hova menekülnek a magyarok

A friss adatok szerint háromszoros forgalmat hoz a négynapos pihenés egy átlagos márciusi hétvégéhez képest. Budapest, Eger és Hajdúszoboszló a legnépszerűbb belföldi úti célok, a legtöbben 4 csillagos wellness-szállodába foglaltak. A szállásfoglaló oldal programkínálata közül az egri vár, a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Hévízi Tófürdő a legkeresettebbek.

Forradalom a fotózásban: ennyire pici kamerát még nem láttál

A Caltech tudósai létrehoztak egy kamerát, amely vékonyabb az emberi hajszálnál. Bár a technológia még nem fejlett, az tudományos közösség és az elektronikai cégek rögtön lecsaptak az új találmányra, amelynek számos alkalmazása létezhet a jövőben. Az orvosi berendezéseken túl a hírszerzésen, a csillagászatban és az okostelefon-piacon is komoly változások jöhetnek, ha pár év múlva piacra dobják a miniatűr eszközt.

Sokan szednek ma össze vaskos bírságot - te ne legyél közöttük!

Sok értelme nincs a maihoz hasonló szombati munkanapoknak, bosszankodni azonban sokat lehet miattuk. A parkolásért például kell fizetni.