Friss árfolyamok >>

Vásárló

Hamarosan meglepő üzenetet küldhet az egyik mobilszolgáltató

Nem kapott a büntetést, de visszamenőlegesen ügyfeleket kompenzál a Vodafone.

Új légitársaság jön Budapestre

Mától már kaphatóak a jegyek a flydubai új budapesti járatára.

Exkluzív luxusboltot üzemeltettek – nem akármilyen fogása volt a NAV-nak

A hamisítványokat nem vehette meg csak úgy bárki.

Milyen karácsonyra vágynak a magyarok?

A napokban még sokaknak fejtörést okoz, hogy megtalálja szerettei számára a leginkább vágyott, a legideálisabb ajándékot. Vajon tudjuk, mit szeretnének gyermekeink, szüleink, nagyszüleink vagy éppen unokáink? A legtöbben otthon lesznek, szűk családban ünnepelnek, jóllehet inkább elutaznának és párjukkal kettesben töltenék az ünnepeket. A magyarok több mint fele élményt ad ajándékba.

Mi lett a nagy áfacsökkentésből? Miért lett drágább a hal?

Amikor 27-ről 5 százalékra csökkent januárban a halhús áfája, mindenki a fogyasztás növekedését jósolta - valami azonban nagyon kisiklott év közben, és mire észbe kaptunk, a karácsonyi ponty idén decemberre 5-7 százalékkal drágább lett, mint a tavalyi - hiába esett ötödére az áfatartalom.

Rekord nagy gyémántot emeltek ki a földből

Az Észak-Amerikában valaha felszínre hozott legnagyobb nyers gyémántot, egy 552 karátos sárga gyémántot találtak Kanadában.

A karácsony miatt kerülhetnek bajba a repülők

Újabb figyelmeztetést adott ki a HungaroControl.

Alattomos trükkök a netes jegyvásárlásnál

Legyünk óvatosak az online jegyvásárlásoknál - figyelmeztet a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Kiderítették: ilyen házban laknának legszívesebben a magyarok

Kertes és 86 négyzetméteres ház a favorit a magyarok körében - áll a K&H biztos jövő indexében, amely többek között azt nézte, hol és mekkora lakásban élnének legszívesebben a megkérdezettek. A 30-59 éves korosztály döntő többségének, 70 százalékának van saját vagy legalább részben saját tulajdonú ingatlana, és mindössze 13 százalékuk él bérleményben.

Kevesebb kellemetlen utas volt a repülőgépeken

Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében - hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség genfi konferenciáján.

Több mint ezerszer sértették meg magyarok az uniós adatvédelmi törvényt

A GDPR-rendelet élesedése óta ezen a fronton is helyt kell állnia a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak.

Újabb társkeresőt vizsgál a hatóság – átverték a fogyasztókat?

A Gazdasági Versenyhivatal kiterjesztette az online társkereső szolgáltatást nyújtó be2 ellen folytatott eljárását a szintén a cég által működtetett academicsingles.hu weboldallal kapcsolatos kereskedelmi gyakorlatok vizsgálatára is.

Kínában lényegében betiltották az iPhone-t

Kínában egy bírósági döntéssel ideiglenesen megtiltották több iPhone modell importját és árusítását.

Karácsonyi élelmiszerárak: idén inkább hagyd ki a krumplit

A Privátbankár.hu legfrissebb Árkosár-felmérésének eredményei szerint a tavalyinál több mint 3 százalékkal kell többet fizetnie annak, aki a karácsonyi nagybevásárlást a hipermarketekben intézi - novemberhez képest viszont valamivel lejjebb mentek az árak. A sütemények jellemző összetevői többnyire olcsóbbak lettek, a krumpli ára viszont elszállt.

Tovább dagad a szennyezési botrány: újabb termékeket kellett levenni a polcokról

Gluténmentes zab és abból készült termékeket ellenőrzött a Nébih. Több termék fennakadt a vizsgálaton.

Ez lett az év legjobb utazási applikációja

A CheckMyTrip applikáció nyerte el a 2018 World Travel Awards díjkiosztón a Világ vezető utazási mobil alkalmazása címet.

A karácsony sötét oldala: rabszolgák teszik széppé a gyerekek ünnepét

Miközben a gyártók milliárdokat kaszálnak a gyerekjátékokon, a törvénytelenül túlóráztatott gyári munkások ebből csak filléreket látnak. Papíron az etikus játékgyártásra esküsznek a cégek, a gyakorlat azonban mást mutat: oknyomozók épültek be az éneklő Ariel babát előállító munkások közé, akiket keményen kizsákmányolnak a munkáltatók. A szülők jobb ha tudják: nem karácsonyi csoda, hanem rabszolgamunka teszi széppé a gyerekeik ünnepét.

Kevesebb dolga lesz a Gripeneknek – jön az új rendelet

Egyedülálló Európában, és nagyon hasznos.