Friss árfolyamok >>

Itt egy kihagyhatatlan lehetőség, ha lakást akarsz venni

2017. június 8. 13:01:00
Az OTP csak a mai napon elengedi a lakástakarék számlanyitási díját, ami akár 75 ezer forint is lehet.

Ajánlatunk

20 éves az OTP Lakástakarék, úgyhogy szülinapi ajándékként csak a mai napon elengedik a számlanyitási díjat, ezzel pedig 10 éves megtakarítási idő esetén 75 ezer forintot hagy a zsebünkben, de még a 45 hónapos konstrukció esetében is 25 000 forintot jelent.

Az akcióhoz egy online kupont kell letölteni a bank weboldaláról, de információink szerint ez nem kötelező, a bankfiókban egy megnyerő mosoly is elég, hogy igénybe vegyük az akciót. Boldog születésnapot és köszi az ajándékot!

Megéri?

A lakástakarékok még mindig az egyik legjobb - ha nem a legeslegjobb - megtakarítási lehetőséget jelentik Magyarországon, ha lakás a cél. Az állam 30 százalékos, évi maximum 72 000 forintos támogatást ad a befizetésünkre, teljes garanciát vállal rá, ráadásul adót sem kell fizetni, azaz a kamatadó és az EHO is 0 százalék, az éves hozam pedig valami mesés a mostani kamatokhoz képest, 4 éves futamidő és havi 20 000 forintos befizetés esetén 10 százalék feletti.

Persze ne rohanjon fejvesztve a bankfiókba, aki megspórolná a számlanyitás díját! Érdemes mindenekelőtt leülni egy netes lakástakarék-kalkulátor elé, és megnézni az ajánlatokat, mert pénztáronként változik, hogy mekkora lesz végül a felvehető szerződéses összeg, márpedig itt százezer forintokban is lehet különbség, ha pedig a megtakarítás mellé igényelhető kedvezményes hitellel is élnék, akkor főleg érdemes pár órát rászánni a tervezésre.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás