Friss árfolyamok >>

Hatalmas akció: ingyen mehetsz meccset nézni egy feltétellel

2017. június 16. 18:51:00
Bernd Storck pénzzel is harcol a szurkolói szívek újraelnyeréséért.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik 2017. július 15-én meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereségét követően. A német szakember csapata legutóbbi négy mérkőzését elveszítette.
MTI Fotó: Kovács Attila
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik 2017. július 15-én meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereségét követően. A német szakember csapata legutóbbi négy mérkőzését elveszítette. MTI Fotó: Kovács Attila

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket.

"A következő mérkőzésen akarat szempontjából biztosan más válogatottként kell kiállnunk, mindenekelőtt a szurkolókat kell újra magunk mellé állítani" - mondta pénteken Storck az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban.

A szövetségi kapitány és sportigazgató a Blikk értesülése szerint évente nettó 392 millió forintot keres, úgyhogy van miből tüzet oltani.

Lefizetik a fújjogókat?

Azért is döntött a jegyek kifizetése mellett, hogy a drukkerek továbbra is támogassák a magyar válogatottat - tette hozzá. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy a soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 forintba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetik a jegyárkülönbözetet.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás