Friss árfolyamok >>

Elhunyt a Forma 1-es legenda - Niki Lauda emlékére

2019. május 21. 15:09:00
A Trend FM műsorában Szabados Gábor sportközgazdásszal elevenítették fel a legenda versenyzői életútját és későbbi üzleti tevékenységét.

2016. július 30-án készült kép Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnokról a hockenheimi versenypályán. Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, 2019. május 20-án elhunyt.
MTI/EPA/DPA/Wolfram Kastil
2016. július 30-án készült kép Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnokról a hockenheimi versenypályán. Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, 2019. május 20-án elhunyt. MTI/EPA/DPA/Wolfram Kastil

Elhunyt a háromszoros Forma 1-es világbajnok, Niki Lauda. Az osztrák versenyző nemcsak autóversenyzői karrierje miatt volt kiemelkedő egyéniség, hanem később sokat tett csapatfőnökként is azért, hogy a száguldó cirkusz ma az lehet, ami.

70 évig élt, holott 27 évesen már megérintette a halál szele a Nürburgringen, egy baleset miatt. Szakértők szerint Niki Lauda lehet a letéteményese az elmúlt évek Mercedes egyeduralkodásának is a Forma 1-ben. Ugyanakkor az általa alapított légitársaságok nem voltak sikeresek.

A Trend FM műsorában Szabados Gábor sportközgazdásszal elevenítették fel a legenda versenyzői életútját és későbbi üzleti tevékenységét:

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás