Friss árfolyamok >>

Visszapillantó tükörrel az autóiparban

2017. december 12. 10:53:00
SonicMirror márkanéven a Bony-V.Bt 1999 óta visszapillantó tükörfűtéseket és visszapillantó tükröket gyárt mezőgazdasági gépekre, autóbuszokra, elsősorban a haszongépjármű piac részére.

A folyamatosan bővülő termékpalettán a tükörfűtő fóliák és visszapillantó tükrök széles modellválasztékát állítjuk elő az elsődleges és a pótalkatrész piac számára.

Vevőink megtalálhatóak Európa szinte minden országában, de kiemelt partnereink vannak Törökországban is.

Gyártási tevékenységeink között szerepel a fólia alapú flexibilis fűtőfólia gyártása, műanyag fröccsöntés, üvegmegmunkálás formavágás, csiszolás, magas kézi összeszerelő folyamatok. Mérnökeink és munkatársaink azon dolgoznak, hogy mindig a lehető legmodernebb és leghatékonyabb gyártást és gyártási folyamatot tudják alkalmazni a termelés során. A dolgozók képzése és szakmai betanítása is elengedhetetlen része a folyamatoknak, ezért az oktatás alapkövetelmény, legyen az a termelés, minőségügy, környezetvédelem vagy munkavédelem egyaránt.

Ahhoz, hogy a partnerek hosszú távon is elégedettek legyenek, folyamatosan a legmagasabb technikai szintű “K+F” fejlesztéseket hajtjuk végre a visszapillantó tükrök és tükörfűtések területén. Az innovációs projektekkel szorosabb együttműködést és további újabb lehetőségeket tudunk biztosítani a partnerek felé. Ezen törekvéseinket és a műszaki fejlesztéseinket örömmel látjuk a gépjárművekben.

Cégünk további versenyelőnye, hogy európai gyártóként azonnal tud reagálni gyors, határidős szállításra, mely elengedhetetlen és pótolhatatlan a mai piaci környezetben.

2017-ben egy automatizált gyártási beruházásnak köszönhetően hatékonyabbak lettünk. Elnyertük az első személygépjármű visszapillantó tükörfűtés gyártás irányába tett fejlesztésünket, a Renault/Dacia beszállítói lettünk.

A minőségügyi rendszereink része az alapanyagok beérkezésétől a készáru ellenőrzéséig pontosan, szigorúan nyomon követhető, így felkészültek vagyunk a folyamatos autóipari VDA vevői auditokra is. Termékeink jóváhagyásához biztosítani tudjuk a PPAP, Imds követelményeket. Modern mérőeszközeinkkel felszerelt minőségügyi laboratóriumunkban házon belül végezük a klíma kamra, sós-köd, törés, tapadás és további előírt vizsgálatokat.

Elérhetőségeink:

Székhely: 6230 Soltvadkert, Bercsényi u. 1/1

Fejlesztés: 6230 Soltvadkert, Kiskőrösi út. 2.

Gyártás: 2365 Inárcs, Vasút u. 27.

Telefonszám: +36-29-570-341

E-mail: sonicmirror@sonicmirror.eu

Weboldal: www.sonicmirror.eu

(x)

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás