Teljes Privátbankár.hu

KKV

Szemben az egész világgal és a józan ésszel: minden idők legnagyszerűbb döntései

Az élet nem más, mint döntések sorozata, ez pedig hatványozottan igaz az üzleti életre. Vannak olyan esetek, amikor 100-ból 99-en ugyanazt választanák – de mi van, ha pont a századiknak van igaza? Bemutatunk minden idők legmeghökkentőbb, ám legsikeresebbnek bizonyuló üzleti döntései közül néhányat – és egy olyan befektetési döntést, amivel a legbevállalósabbak megszázszorozhatták vagyonukat.

Jön a boom: tömegesen cserélik le az autókat Magyarországon

Látványosan megugrott a hazai vállalkozások beruházási hajlandósága, jelenleg a cégek több mint fele, 57 százaléka tervez valamilyen fejlesztést. Az iparban és a középvállalkozásoknál ennél is jobb az arány, ugyanis a cégek több mint 70 százaléka készül beruházni – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás adataiból.

Hiába ravaszkodtak: lebukott a tízmilliókat sikkasztó közös képviselő

Filmbe illő terv volt, tíz évig még működött is.

Nagyon megijedtek a magyar gyógyszerészek - de már minden rendben

10 évvel ezelőtt nagy riadalmat okozott, hogy bizonyos termékeket patikán kívül is lehet árusítani - mostanra kiderült, nem kaptak rá a magyarok a lehetőségre.

Sikeres akarsz lenni és sokat keresni? Enélkül nem fog menni!

Hiába van meg a tőkéd egy saját cég létrehozására, hogyha alapvető kvalitások viszont hiányoznak. A K&H összeszedte, hogy mik azok a tulajdonságok, amelyet muszáj elsajátítani a cégvezetéshez. A rossz hír az, hogy jócskán lesz mit megtanulni, a jó hír viszont, hogy a szükséges képességek megtanulhatóak.

Nyitják a pénzcsapot - hamarosan milliárdokra lehet pályázni

300 milliárd forint uniós forrásra lehet majd jelentkezni az élelmiszeriparban.

Egyre nagyobb a zűrzavar a magyar cégvilágban

Miközben csökken a magyar cégek száma, a céghálózatok egyre bonyolultabbak. Normális, ha 650 ezer cégvezető-cégtulajdonos van egy 10 milliós országban?

Nem akármilyen zsákmány – aranyat találtak a pénzügyőrök

Aranyékszer lapult a török férfiaknál.

Furcsa dolgot mondott Orbán

A miniszterelnök elárulta, szerinte mitől nő a magyar gazdaság.

Gyilkos nyár - több ezer magyar cég tűnt el nyomtalanul

2017 nyári hónapjaiban 6720 cégalapítás mellett 10319 céget törölt a cégbíróság, ezzel tovább tömörödött a hazai cégstruktúra.

Kiosztották az idei Magyar Termék díjakat

Negyvenhat termékcsoportban ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjelismeréseit.

Ez nem is a Paksi Atomerőmű: vaskos átverésre derült fény

Az atomerőműv nevében tárgyaltak a csalók, aztán a saját bankszámlájukra várták a pénzt.

Amikor egyetlen falat is halált okozhat – életmentő tippek

Az élelmiszer-allergia nem valami úri hóbort, komoly rohamot is kiválthat az érintetteknél. Nem véletlen, hogy a vendéglátósokat a jogszabály is kötelezi az allergének feltüntetésére - a Nébih összeszedett néhány tippet is ezeken túl, hogy elkerülhessük az életveszélyt okozó eseteket.

Többet akarsz keresni? Erre a négy kérdésre kell választ adnod

Érdemes-e hűségprogramot indítanom? Segítünk kitalálni, hogyan vágj bele.

Hatalmas robbanás: már tudjuk, mitől van ekkora beruházási kedve a magyar cégek

Jelentős növekedést ért el az európai és a hazai lízingpiac.

Ma lejár a határidő, minden magyar cég érintett - mi lesz, ha valaki lemarad?

Augusztus 30-ig kell a gazdálkodó szervezeteknek regisztrálniuk a Cégkapun - de azoknak sincs okuk pánikra, akik ezt nem tudják határidőre teljesíteni. Bárcsak minden határidő ilyen lenne!

Megvan, miért haldoklik a cégkapu oldala

Egy szoftverhibára a ludas.

Holnap lejár a határidő, de döglődik a cégkapu oldala

Augusztus 30-áig kell regisztrálni a cégkapura - a határidő előtt egy nappal nem jártak sikerrel olvasóink. A hiba nem más, mint {0}. Vagy CK2120. Vagy 23dbdabc...

Van egy ötletük: így változtatnák meg a munka világát

Erre a kérdésre várt válaszokat a szervező Aon Hewitt Magyarország, amire több, mint 120 pályázat érkezett. A jelentkezők között volt tanár, egyetemista, freelancer, blogger, újságíró, programozó, coach, hr-es, szervezetfejlesztő, egyéni vállalkozó, könyvelő, jövő kutató és jogász is. Innováció és közösségi szellem: ez állt a munka világát megújítani célzó hétvégi, World of Work Moonshot verseny középpontjában.