Friss árfolyamok >>

Simicska leváltotta Simicskát: fejcserék a médiabirodalomnál

2017. november 14. 13:40:00
A Magyar Nemzetnél, a Hír TV-nél és a Lánchíd Rádiónál is történtek mozgások.

Ajánlatunk

Keddtől új főszerkesztője van a Magyar Nemzetnek, társügyvezetője a lapot is jegyző kiadónak, vezérigazgatója a Hír Tv Zrt.-nek; az MNO.hu-n publikált közlemény szerint "egységes irányítás alatt erősíti felelős politikai-közéleti szerepvállalását a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió" - olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

A szingapúri nagykövet jön, Simicska fia megy

A  napilapot kiadó és az MNO.hu hírportált üzemeltető Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. társügyvezetői posztján Faragó Csaba, az ÁPV Zrt. és az MVM Zrt. korábbi vezetője, Magyarország volt szingapúri nagykövete váltotta Simicska Ádámot.

Mostantól a Magyar Nemzet főszerkesztői tisztét a Lánchíd Rádió ügyvezető főszerkesztője, Schlecht Csaba tölti be D. Horváth Gábor helyett. (Schlecht Csaba egyénként a G-nap után lett a rádió főszerkesztője.)

A Hír TV Zrt. igazgatósága Faragó Csabával bővült, aki a jövőben a Hír TV vezérigazgatói tisztségét is ellátja.

Pauwlik László, a Hír TV Zrt. korábbi vezérigazgatója - Tarr Péter műsorokért felelős vezérigazgató-helyettes mellett - a társaság vezérigazgató-helyetteseként folytatja eddigi munkáját.

Jönnek a választások

Mint hozzátették: a személyi változások azt a célt szolgálják, hogy az olvasók, a nézők és a hallgatók számára is egyértelműbbé és érezhetően egységesebbé váljon a Hír TV, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió felelős politikai-közéleti szerepvállalása.

Az egységes irányítás lehetővé teszi, hogy a három érintett médium a következő hónapokban még hatékonyabbá tegye eddigi együttműködését.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás