Friss árfolyamok >>

Beindíthatja a karriered az MNB új versenye

2017. június 15. 10:39:00
Pályázatot hirdet a Pénzügyi Békéltető Testület az alternatív vitarendezés témájában.

Ajánlatunk

Diákok figyelem, előremutató ötlete van az MNB mellett működő Pénzügyi Békéltető Testületnek: az alternatív vitarendezés témájában pályázatot hirdetett egyetemi hallgatók és pályakezdők részére a hazai vitarendezési kultúra fejlődésének ösztönzésére, amire valljuk be, igen nagy szüksége van kicsiny országunknak.

A pályázati felhívás célja, hogy olyan pályaművek elkészítését mozdítsa elő, amelyek az alternatív vitarendezéssel kapcsolatos tapasztalatok elemzésén, hatásvizsgálatán alapulnak és az annak szélesebb körű elterjedését elősegítő módszertani alkotási és alkalmazási irányokat, innovatív megoldásokat tartalmaznak.

A pályázatok benyújtásának határideje 2017. augusztus 15., a részletes pályázati feltételek a jegybank honlapján olvashatók. A pályázaton indult pályaművek díjazott alkotóit a kiíró a 2017. szeptember 28-29-én Budapesten megrendezendő II. Alternatív Vitarendezési Konferencián mutatja be, és ennek keretében adja át részükre a díjakat.

Nem csak az elismerés a jutalom

A nyertes pályázók amellett, hogy lehetőséget kapnak a konferencián való részvételre, jogosulttá válnak a kategóriánkénti cím viselésére is. A későbbiekben a pályaművek egy önálló kiadványban is helyet kapnak. A legvonzóbb díjelem vélhetően a hazai alternatív vitarendezés terén leginkább elismert ügyvédi irodákban eltölthető 3 hónapos szakmai gyakorlat lesz.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kiemelt célja a pénzügyi kultúra és tudatosság fejlesztése, a pénzügyi fogyasztóvédelem tovább erősítése. A jegybank keretei között tevékenykedő Pénzügyi Békéltető Testület e célhoz szorosan illeszkedve, a hazai alternatív vitarendezés fontos pilléreként 6 éve segíti a pénzügyi közvetítőrendszer hatékony működését, a vitás kérdések gyors, ingyenes és megnyugtató megoldását.

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás