Friss árfolyamok >>

Kezdődik a nagy panelbontás – nem felejtett el valamit a kormány?

2017. június 13. 11:28:00
Mégpedig azt, hogy erről egyeztessenek a társasházak vezetőivel.

Ajánlatunk

Ahogy arról már mi is írtunk korábban, hamarosan indul a kormány nagy akciója a panelházak visszabontásával, erről azonban egyelőre még egy szót sem egyeztettek magukkal a tulajdonosokkal a Világgazdaság cikke szerint. A Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetségének elnöke, Farkas Tamás a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy nem is maguk a technikai részletek a kérdésesek, hanem magának az akciónak a célja. A szövetségnek ugyanis stratégiai partneri megállapodása van a kormánnyal, de eddig nem keresték meg őket.

A terv ugyanis meglehetősen komplex, így nem csak a műszaki és technikai megoldások jelentenek kérdést (ettől tartanak egyébként a legkevésbé a szervezetek), a témának azonban szociológiai, településpolitikai, társadalompolitikai és műszaki-technológiai szegmense is van, és mindegyikre ki kell dolgozni a válaszokat – érvelt a LOSZ elnöke. Ráadásul a bontás egész házakat érint, mert az építési területté váló épületekből adott időre mindenkit ki kell költöztetni valahova, ami szintén megoldásra vár.

Már nem szitokszó a panellakás, sőt – egyre népszerűbb a vásárlók körében. Arról, hogy miért éri meg panellakásba költözni, korábban itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>

Legfrissebb


Friss árfolyamok >>

Powered by SaxoBank

Hírlevél feliratkozás